VI LAVER SMYKKER MED DIG

Specialbestillinger

Her i WØN er det vores største ønske at du kommer hjem med et smykke du elsker. Derfor hvis det ikke allerede er på hylden i butikken, så laver vi det for dig. 

Vi inviterer dig ind til et uforpligtende designmøde hvor vi taler om dine ønsker og behov, hvorefter vi tegner, viser og skaber for dig og ikke mindst sammen med dig. Vi omsmelter dit guld og sølv og genbruger stenene, hvis du har nogle smykker du har arvet eller ikke bruger længere.

Så hvis du går og drømmer om noget helt specielt, skriv til os på woenem@gmail.com , skriv en besked til os via vores kontaktformular, eller kom ned forbi butikken på Frederiksberg allé 37 kl th, 1820 Frederiksberg

Tag gerne billeder, tegninger og/eller gamle smykker/materialer med, så kan vi hjælper dig bedst muligt. 

Vi glæder os til at skabe sammen med dig.

Specialbestilling

Få lavet dit drømmesmykke

Går du og drømmer om et helt specielt smykke, så skaber vi det til dig. Du kan følge med i alle dele af processen, fra designet af smykket, udvælgelsen af materialer, produktion og tilpasning. Helt frem til du kan tage dit nye personlige smykke med dig hjem. Skriv, ring eller kom forbi butikken til et uforpligtende designmøde.

Kontakt

Fortæl jeres historie

Vielsesringe

Fortæl jeres historie og forevig den i jeres vielsesringe. Vi laver ringene efter jeres ønsker og kan også omsmelte jeres eget arve guld så det får nyt liv. Ringe, skriv eller kom ned og hør mulighederne.

Kontakt

Kurv

Der er ikke flere af dette produkt på lager

Din kurv er tom