Hvem er WØN

De to kvinder der står bag WØN er Eva Busk Hyllemose og Marie Segato Stensgaard. Vi er selv smykkedesignere og skaber dit drømmesmykke. Vores vision med WØN er at samle en masse fantastiske kreative og dygtige mennesker som brænder for deres håndværk. Vi finder forskellige designere der alle kan noget forskelligt, for når vi alle så går sammen opstår der noget magisk hvor alt er muligt.

Introducing

Historien bag WØN

WØN opstod ud fra en drøm om at skabe personlige smykker til alle. Eva og Marie var begge trætte af den voksende tendens til at alt skulle se ens ud i afdæmpede farver. Vi ville sæte list spræl på hverdagen samtidig med at kunden fik en fantastisk oplevelse. I 2019 åbnede WØN dørene i kælderlokalet på Frederiksberg allé som havde et lille udvalg smykker, keramik og puder. I dag er konceptet og varesortimentet vokset til 20+ designere og uendelig mange forskellige produkter. Butikken har udviklet sig enormt i de år og bliver ved med at finde nye muligheder indenfor design og unikt håndværk. Vores største krav er at der er sjæl og tanke bag hvert produkt.

Introducing

Designere i WØN

Eva Busk Hyllemose Design, Segato Design, Helena Hjortshøj Studio, MerLer, Ghita Ring, Lærke Laura, Laura Sonne, LabDecore, Isja, Eric Pencils, Nadia Schlosser, ASH art and Design, Love Holm art, Papermatrix, Vika, Tiny One Universe, Eva Elbo Petersen, Inge, Lise Skovgaard, Vivanna Schmidt.

Læs om designeren under hvert produkt.

Produkter i WØN

Nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev for at få helt særlige tilbud, gratis giveaways og små hyggelige glimt bag værkstedet.

Kurv

Der er ikke flere af dette produkt på lager

Din kurv er tom