VI LAVER SMYKKER MED DIG

Copy of Hvem er WØN

De to kvinder der står bag WØN er Eva Busk Hyllemose og Marie Segato Stensgaard. Vi er selv smykkedesignere og skaber dit drømmesmykke. Vores vision med WØN er at samle en masse fantastiske kreative og dygtige mennesker som brænder for deres håndværk. Vi finder forskellige designere der alle kan noget forskelligt, for når vi alle så går sammen opstår der noget magisk hvor alt er muligt.

Personligt tilpasset kursus

LAV DIT EGET SMYKKE

Er du nysgerrig på hvordan det er at lave smykker, eller har du prøvet det før og vil udvide din viden? Så kom på et smykkekursus hos os i WØN.

Vi tilrettelægger det til dine behøv og ønsker ud fra om det er et bestemt smykke du vil lave eller en bestemt smykkefremstilling du vil lære.

På et simpelt kursus laver du ét simpelt smykke på 4 timer. 

Materialer er ikke inkluderet, men vi giver et estimat på dette ud fra hvad du vil lave inden du starter.

Eksempel på materialer:

Vi regner i gram og tager 25,00 kr. pr. gram sølv og 750,00 kr. pr. gram i 14 kt. guld.

En sølvring på ca. 2 mm i bredden til en ringstørrelse 50, vejer omkring 4 gram.

Kontakt os her

Vielsesringe

LAV HINANDENS VIELSESRINGE

Skal i giftes og vil gerne have nogle ringe der er mere end bare et par ringe? Så kom ned til os i WØN og skab en helt unik oplevelse sammen inden den store dag. I får lov til at komme og lave ringe til hinanden. 

Forløb:

Vi starter med at tage et uforpligtende møde hvor vi taler om hvad jeres drømme og ønsker er for ringene. Tag gerne billeder med i den stil i godt kan lide. Husk begge ringe behøver ikke at være ens, med mindre det er et ønske i har...

Vi fortæller jer mulighederne ud fra jeres ønsker, materialer, størrelse og kommer med et prisforslag, hvorefter vi aftaler præcis dag og tidspunkt for jeres kursus.

Til kurset bliver i undervist og guidet af Eva og eller Marie igennem alle de trin det kræve at lave jeres ringe. Vi er ved jeres side hele tiden og kommer løbende med råd og vejledning i hvordan i kommer frem til det bedste resultat. Vores løfte er at i får nogle ringe der er smukke og lever op til jeres forventninger. 

Undervejs vil i finde ud af hvor meget i skal kommunikere omkring designet og udførelsen, da det er hinandens ringe i laver. I lærer måske en masse nye ting om jeres kommende ægtefælle?! (I kan selvfølgelig også laves jeres egne ringe, men en gammel skrøne fortæller at det giver uheld at lave sin egen vielsesring...! Tør/tør ikke?!)

Uanset hvad er det altid hyggeligt med masser af grin, hygge, kage og ømme muskler. 

 

Kontakt

Vores designere

WØN Kollektivet

Eva Busk Hyllemose Design, Segato Design, Helena Hjortshøj Studio, MerLer, Ghita Ring, Lærke Laura, Laura Sonne, LabDecore, Isja, Eric Pencils, Nadia Schlosser, ASH art and Design, Love Holm art, Papermatrix, Vika, Tiny One Universe, Eva Elbo Petersen, Inge, Lise Skovgaard, Vivanna Schmidt.

Læs om designeren under hvert produkt.

Se produkter

Unikke designer produkter

Alt i smykker, glas, keramik & illustrationer.

Se vores udvalg

Kurv

Der er ikke flere af dette produkt på lager

Din kurv er tom